StanleyStella

StanleyStella

Wij bij Tip Top Print streven naar excellentie. Om dit te kunnen waarmaken moeten wij werken met de beste merken op de markt. Hierdoor kunnen wij met veel trots meedelen dat de mooie, kwalitatieve en enorm duurzame collectie van StanleyStella deel uitmaakt van onze gevestigde merken.

Voor StanleyStella kiezen betekent niet alleen maar kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit, maar voor StanleyStella kiezen betekent ook dat u kiest voor een goed geweten. StanleyStella beschikt namelijk over alle belangrijke certifiëring op vlak van textiel, gaande van FairWear tot 100% Bio katoen. Wij zijn alvast grote fan.

Modieus met StanleyStella

StanleyStella is een combinatie van modebewuste kledij met een uniek design met oog op de kleine details. De kleuren die wij hierdoor bij Tip Top Print kunnen aanbieden zijn volledig afgestemd op de huidige trends en zijn volledig in lijn met de vorm en snijdingen van wat u zou kunnen dragen. Het andere grote voordeel van zo’n perfect uitgedacht collectie, is dat deze volledig bedacht werden voor zowel mannen als vrouwen, tieners en kinderen. Hierdoor kan iedereen binnenin een groep dezelfde look dragen om zo perfect herkenbaar zijn ten opzichte van buitenstaanders.

Excellentie het passend woord

Als er één woord is dat perfect past bij StanleyStella, dan is dat wel excellentie. Voor hun (en ook voor ons) is kwaliteit een doorslaggevende factor. Vanaf het moment dat u in aanraking komt met StanleyStella zal u merken dat deze kwaliteit wordt doorgetrokken tot het assortiment, de stoffen, de snit en de kleuren. De aandacht voor elk detail is duidelijk zichtbaar bij StanleyStella en weerspiegelt de waarden die wij bij Tip Top Print hanteren. Daarom willen wij deze excellentie graag met u delen, omdat u het zeker verdient.

Duurzaamheid prioriteit nummer één

StanleyStella werd opgericht uit een overtuiging dat de textielindustrie veel meer verantwoordelijk moet zijn. Bij StanleyStella zagen ze maar één optie, verandering. Het veranderen van het aankoopgedrag werd opgevat dat deze een verschil kan maken. Hierdoor heeft StanleyStella er bewust voor gekozen om zich toe te wijden aan een Sociale verantwoordelijkheid via de FairWear Foundation. In combinatie met de andere certifiëring (GOTS, OE100, OE Blended, OEKO TEX & Reach) is er een bewijs dat met ook met een goed geweten kan produceren en verkopen. Duurzaamheid komt dus automatisch voort na al deze inspanningen op vlak van verantwoordelijkheid. Koop met een goed geweten, koop StanleyStella.

Voor meer informatie in verband met de verschillende certifiëring, ga naar de website van de verschillende organisaties door op hun logo te klikken.

Organic content standard logoOrganic content standard logo
Global Organic Textile Standard logoGlobal Organic Textile Standard logo
FairWear logoFairWear logo
Confidence in textiles logoConfidence in textiles logo